Drømmekjøkken

En ettermiddag med surfing (på internett) snublet jeg over dette kjøkkenet, og jeg ELSKER kjøkken med farge. Deler av dette kjøkkenet representerer virkelig kjøkkenhimmelen for meg, se bare på de utrolig fine fargekombinasjonene. Kjøkkenet er designet av deVOL, et fantastisk møbelfirma som leverer blant annet kjøkken, i Storbritannia, se mer av dette kjøkkenet her, kjøkkenet utgjør deres showroom i East End. Heldige briter!

Jeg har tidligere omtalt min egen kjøkkenhistorie her . Selv om det gamle kjøkkenet vi har har nå sprenger sjarmskalaen så er det ikke til å stikke under en stol at jeg drømmer om oppussing, eller mer totalrenovering. Jeg drømmer om å flytte kjøkkenet til andre siden av huset og slå det sammen med peisestuen der, og jeg ser for meg at det kunne blitt SÅ fint.

Jeg drømmer om det følgende:

Oppvaskemaskin (!!!)

Fargede kjøkkenskap, i en blå- eller grønntone? Eller dus rosa?

En benkeplate som tåler alt – kanskje stål? Vår forrige benkeplate fikk flekker bare jeg sa ordene våt oppvask

Fliser over nevnte benkeplate

Få overskap

Noen store skap fra gulv til tak – for å få plass til alt mitt fantastiske (bruktkupp)+ servise

Smeg kjøleskap kanskje?

En fin farge på veggen – og kanskje annen fin farge i taket, se bare her hvor bra det ser ut:

Jeg vil at kjøkkenet mitt skal være koselig og fresht og kult, heller enn minimalistisk, ryddig og stilsikkert. Et innredningstips der, tenk i gjennom hva du vil at rommet ditt skal være, det fungerer veldig godt for meg i alle fall.

Det skulle være plass til noen gamle blomsterfat og fine mugger der↓

God helg!

  • Photosource: Devol Kitchens https://www.devolkitchens.co.uk/kitchens/classic-bespoke-kitchen/st-johns-square-kitchen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Ja, ikke sant; fargeperfeksjon! Søren, det er litt kjedelig. Kanskje han bare trenger litt gradvis tilvenning?

  • Helt vidunderlig vakkert! To ting jeg noterte meg og som jeg må kommentere på er: 1) lysekrone på kjøkkenet. Det hadde jeg tenkt her i heimen også, og fant en gammel en på Etsy, men satt så lenge på gjerdet at den til slutt ble solgt. MEN! Det finnes flere lysekroner i verden! 2) sånn stor porselensvask er min våte drøm og faktisk ikke en rent liten sorg at vi ikke har i leiligheten vår. Drømmen er å ha den under et vindu og bade barna mine i den. Sier seg selv at vi må finne og flytte til drømmehuset vårt rimelig snart. Tror ikke en 8 åring vil gå med på å bli vaska oppi der (eller få plass)… Sukk!

    Og sånn ellers: dus rosa slutter ikke å gjøre meg glad i hjertet (jeg holdt nesten på å male kjøkkennisjen vår i deco pink da vi flytta inn), og kombinert med grønt er det sååååå fint. Takk for herlig inspirasjon!

    • Helt enig, lysekrone på litt uventede steder er virkelig fint, og barn i porselensvask, blir det koseligere? Jeg hadde lysekrone i den lille gangen i leiligheten jeg bodde før, og det løftet rommet. Nå er lysekronen flyttet til hus og dertil stue med gammelt furupanel, og jeg syns det er en ganske kul kombo også. Så kanskje det neste blir lysekrone på kjøkkenet – post renovering? Krysser fingrene!