Gøteborg

Jeg har vært i Gøteborg og der skal jeg definitivt igjen, hvis vi ser bort i fra et blaff av dårlig humør var det en perfekt miniferie. Jeg hadde siklet på Hotel Pigalle etter å ha lest om det flere steder og booket en natt. Pigalle er et boutique hotell med god frokost og skikkelig gjennomført kult design. Det føltes som luksus fra innsjekk til utsjekk. det fineste tapetet på rommet, de beste flaskene med Shampo og bodylotion jeg har vært borti på hotell og den villeste frokost jeg har spist. Skulle ønske jeg kunne spist dobbelt så mye, men det orket jeg dessverre ikke. De hadde de beste skinker og oster, hjemmelagde små lammepølser, egg i forskjellige varianter, frukt, yoghurt, grønnsaker og ikke minst minibakverk. Fersk juice, bra teutvalg og deilig kaffe var det og. Gleder meg allerede til neste tur!

Jeg hadde kun en overnatting i Gøteborg så fikk ikke tid til så mye, men var innom Artilleriet og tittet, spiste den nye Magnum isen med kokos og mørk sjokolade (digg) drakk kaffe og ruslet rundt i solen. Fikk også testet ut et par av foodtruckene i Magasingatan.

På Korv United spiste jeg «Californication», pølse i briochebrød med coleslaw, løk og bbq saus, nam! En av de bedre pølsemiddagene jeg kan huske å ha fortært. Øl fikk jeg også, alt for en særdeles billig penge.

 

På Jinx spiste jeg Thaico med svinekjøtt. Denne var så god at jeg pønsker på hvordan jeg kan lage noe lignende hjemme. Thaico betyr vel egentlig thai tacos, disse var laget med svinekjøttdeig, råkost salat, soyamajones og kimchisalsa og smakte vidunderlig! Og jeg som har vært lite giret på kimchi, i denne blandingen passet det perfekt. de hadde også noe lokalt surøl med smak av rabarba og veldig lav alkoholprosent, godt og friskt og perfekt for meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Ah! Pigalle, dit vil jeg og. Men jeg henger meg mest opp i thaico her, kan ikke du lage en thaico-oppskrift til journalen?