Strikketerapi

En strikkevideoblogg! Okey, dette er kanskje et tips rettet mot strikkere, men ikke nødvendigvis, Kristin og Ingvild er så skjønne at jeg tror alle vil like å se på dem. Her diskuteres det garn og strikkeoppskrifter, men ikke så avansert at en medium god strikker som meg selv ikke klarer å henge med. Det er noe med stemningen, hver episode føles som et aldri så lite kaffislabberas med gode venninner, som en god klem og en klapp på skulderen. Og så serveres det strikkeinspirasjon på løpende bånd.

Jeg elsker å se på strikketerapi når jeg er alene hjemme, ikke fordi at han jeg bor med ikke vet at jeg er en strikkeentusiast, det er jo garn overalt. Men fordi da er det liksom min greie og jeg koser meg litt ekstra, sparer på nye episoder til jeg er alene hjemme og spiser alene-hjemme-middagen min; ristet skivet med tomat og mozzarella.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Tenk så fint at de to har en hobby som får andre til å kose seg glugg. Helt fantastisk egentlig. Og du, du har jo heklet de fineste tepper!!

 • Du er en skikkelig kosejente! ❤️ Hihi! Kompliment altså. Jeg liker å se på Kammebornias podvideo. Elsker estetikken og folkene, fine samtaler og så bra fika. Skulle ønske jeg jeg var flinkere til å strikke, men det blir jeg vel med en gang jeg forsøker. Kam foreløpig kun strikke vanlige masker!!! Haha. Og knapt nok det.

 • Jeg er også fan av Strikketerapi. Så glad for å ha funnet en norsk strikkepod etter å ha vært på det engelskspråklige strikkepodcastkjøret et par år. Hadde aldri trodd at jeg skulle se frem til å parkere meg i sofaen og se på YouTube på folk som strikker og drikker te, men det gjør jeg altså.
  Dere spør i en annen post hva vi ønsker å se mer av på bloggen. Det er ikke mye jeg savner tematisk sett og dere er beundringsverdig flinke til å oppdatere, men strikkeinspo er alltid kjærkomment.

  • Hehe, det hadde heller aldri jeg trodd. Men akk så koselig det er.

   TAKK! Det var veldig godt å høre. Litt mer strikkeinspo er notert, det passer jo ypperlig nå som høsten kommer snikende. Takk for tilbakemelding!