Vinyl bar

Charlotte og jeg besøkte Vinyl bar etter jobb for en tid tilbake, men glemte rett og slett å skrive matrapport, omg! Det er som om det ikke har skjedd. Men det skjedde, vi spiste sliders, drakk farris og snakket om livet.

Og slidersene, som altså er mini-hamburgere, var god! Vi spiste to hver, og gikk (som vi pleier, se her og her) for det samme, ulikt de fleste matanmeldere, men så er vi jo heller ikke matanmeldere, bare bestevenner som helst liker å spise det samme. Vi gikk for en klassisk slider og en med blåmugg og karamellisert løk. Den klassiske var definitivt best, med en deilig dressing og ellers standard og god hamburgertopping. Selve burgereren smakte hjemmelaget og godt av ordentlig kjøtt. Pommes frites var heller ikke dumt! Det som er brilliant med Vinyl bar, er muligheten til å spise litt (en slider), litt mer (to slider), en solid middag (tre slider) osv. Det gjør dette til et fint sted å treffes for eksempel etter jobb, for av og til vil man jo bare ha seg en liten snack og ikke en full middag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *