Bergen med Charlotte

Din Bergenshistorie:

Jeg er født og oppvokst i Bergen og har stort sett bodd her hele livet med et par korte avbrekk. Ett år på utveksling i Wales (sammen med Sophie) og ett år med jobb i Aberdeen. Syns Bergen er ganske ålreit og passe stort, men kjenner med jevne mellomrom på at jeg har lyst til å prøve noe annet.

Favorittkafè?

-Drommedar for kaffe, men ville styrt unna den for all fast føde. Ellers er jeg stor fan av Colonialen, surdeigsbrødet der er ut av denne verden.

 

Favorittbutikk?

-jeg er dessverre svak for både Fresh Pepper og Filippa K, de har så mye fint begge to. Litt stive priser har de og, men jeg pleier å rettferdiggjøre det siden jeg handler relativt lite klær og bruker det jeg har ganske mye på repeat.

 

Favorittlunsjsted?

-Er veldig glad i smakverket jeg, på tross av alle barnevognene. Eggs benedictene er så gode at jeg sikler bare jeg tenker på de.

 

Favorittblomsterbutikk?

-Tone Blomst! men er veldig fan av rosemiks til 50kr hos Mestergrønn også hehe

 

Beste burger?

-Bien snackbar har en ekstremt god om enn litt liten burger. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal spise den, tar meg ofte i å planlegge om jeg skal gå for 2 x burger eller burger + pommerfrites.

 

Favoritt turløype?

-Jeg går nok oftest tur rundt Store Lungegårdsvann, men syns egentlig at Ulriken er helt genialt. Det er relativt lett å komme seg til og gir meg følelsen av å være skikkelig på fjellet.

 

Favoritt restaurant?

-Bare Vestland! har for så vidt bare vært der en gang, men har store planer om å gå igjen snart.

 

Beste Høsttips?

-Bruk mørketiden som en god unnskylding til å unne deg et dyrt duftlys, lag deilige gryter og supper og gå ut på tur uansett vær.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *