30 DAGER SELFIE STYLE

Jeg har lenge tenkt at det må være genialt å ta bilde av ulike antrekkskombinasjoner. Både for å ha et slags kartotek over valgmulighetene i skapet og for å få et klarere bilde av hvilke fasonger, farger og kombinasjoner jeg liker best og føler meg mest vel i. Dette kan da gi meg en pekepinn på hva jeg bør satse mer på fremover og hva jeg bør la henge igjen i butikken. Den største hindringen hittil har vel vært at jeg ikke er så veldig glad i selfies, så har endt opp med å legge ideen litt på hyllen. Skjebnen ville ha det til at jeg kom over denne artikkelen når jeg scrollet på nettet forrige uke. En Man Repeller ansatt har tatt bilde av seg selv i dagens antrekk hele august OG skrevet en kommentar om dagens antrekk. Både hvordan det føles på, hvor vanskelig det var å bestemme seg og hva tanken bak (hvis det var en) var. Kult! Jeg fikk hvertfall litt ny inspirasjon og begynte å tenke på selfie prosjektet igjen, kanskje noen andre ble  giret også?

An Entire Month of Mirror Selfies and I Still Don’t Know What to Wear

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *