5 hverdagsmiddager II

Rett og slett fordi man kan vel aldri få nok inspirasjon til dagens høydepunkt: Middag?

Vestafrikansk peanøttsuppe

Enkle ingredienser, veldig god og samtidig litt gøy med alt det peanøttsmøret. Jeg liker å ha ris til.

Sheperds pai med linser

Deilig, deilig britisk klassiker. Jeg har to kokebøker fra Sophie Dahl som jeg elsker; estetikken, humoren og sist, men ikke minst, maten. Hun er en kul dame!

Pad Graw Prow

Denne har jeg ikke forsøkt meg på (enda), men jeg stoler blindt på forfatteren bak; det beste matvraket jeg kjenner.

Grønn ertesuppe med mynte

Fin farge på denne suppen! En god buljong funker fint i en travel hverdag, for det er ikke alltid man har frossen kraft for hånden. Julies er min favorittmatblogg. Enkle ingredienslister, rett på sak fremgangsmåte og skikkelig god mat.

Frittata med rødbete og feta

Min venn i nøden når jeg ikke helt vet hva jeg skal lage til middag eller litt overraskende lunsj gjester: Frittata. Egg har vi som regel alltid, og i kjøleskapet åpenbarer det seg alltid noen kokte poteter, grønnsaker, ost, kjøttpålegg, soltørket tomat eller oliven som blir til den deiligste frittata. Litt salat og deilig brød og hello-hello suverent hverdagsmiddag.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *