Paleochora

Det absolutt triveligste stedet jeg har vært i Hellas. Å spare en ferieuke fra i sommer var plutselig helt verdt når en kunne gå i sommerkjole  hver dag og spise fetaost til alle måltider.

Perfekt rolig stemning, koselige, små butikker, fine strender og deilig, deilig mat.

Jeg badet, ‘SUPet’ og badet litt til. Overgangen var brå når jeg plutselig var hjemme igjen og det på søndag var oktober med tilhørende regn og storm hele kvelden. Heldigvis fikk jeg døyvet det med varm kakao og bjørnebær fra hagen. Nå har jeg bare en måned igjen i min nåværende jobb, det føles både skremmende og fint. Fint fordi jeg helt oppriktig tror at dette ikke er fremtiden for meg. Skummelt fordi jeg ikke er helt sikker på hva som da er fremtiden for meg, og jeg liker egentlig helst å ha fremtidsplanene klar. Så jeg prøver å ikke pese meg selv for mye og på en måte utsette den store selvransakelsen til november. To be continued. GOD oktober alle mann!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Så deilig, vel forunt! (måtte google for å sjekke om det var et ekte ord: forunt) Håper du klarer å nyte litt åpenheten i fremtiden, og at ting ordner seg på et bra og mirakuløst vis!

    • Tusen takk! Å nyte åpenheten i fremtiden var en veldig god formulering syns jeg; det er DET jeg skal gjøre. <3