Electric sun creatives ++

Da jeg hørte på en av Elise Joys podcaster (et tips til de som liker arts and crafts der) forrige uke ble jeg introdusert for damen bak Electric Sun Creatives. Fantastisk dame og fantastiske produkter. Ta en titt her.

Det er jo utrolig fint å ha andre ting enn bare bilder på veggene. I sommer fikk jeg et veggteppe/broderi når jeg var på bruktbutikken min, som forresten skal flytte til Åsane, jeg hadde hjertesorg i en hel dag etter jeg fikk vite det. Men poenget var, veggteppet har kommet opp i gangen og jeg elsker det. Giret på å lage mer veggdekorasjoner selv. Som dette speilet her for eksempel, speil med skjegg, hva mer kan en jente ønske seg?

Kanskje en slik blomsterpotte?

Og en slik morgenkåpe?

Images: Electric Sun Creatives, Group Partner, Horror Vacui

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *