100 dager med håndarbeid

Inspirert av 100 dagers prosjektet, les mer om det her, har jeg bestemt meg for å kjøre i gang 100 dager med håndarbeid. Mest fordi jeg syns det er gøy, og litt fordi jeg vil fokusere mer på å lage kule, fine ting og tenke mindre på at jeg skulle, kunne, burde bedrive markedsføring, ta bedre bilder og lære meg koding. 100 dagers prosjektet gikk egentlig av stabelen i vår, men det gidder jeg ikke å bry meg om, jeg kjører nå jeg, perfekt timing for julegaver.

Nå er det ikke snakk om en halv meter korsting om dagen her, men ett eller annet innenfor håndarbeidkategorien hver dag, det være seg et par masker strikket, en halv dusk til en øredobb eller en hel kimono på en god dag.

Det er forøvrig veldig mye gull på den siden: The Great Discontent, som dette intervjuet her med Sonja Rasula, og en podcast som jeg ikke har hørt på enda.

Illustration: The Great Discontent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *