Blomstergenseren

ER ferdig! Tidligere omtalt her. Oppskrift fra Sandnes Garn, strikket med tynn alpakka ull og silk mohair, uten mønster på fronten.

Jeg er skikkelig fornøyd, med både passform og farge. Og jeg har identifisert min beste godfølelse: bli ferdig med noe + bli skikkelig fornøyd.

Det er fredag i dag, takk og pris. Jeg har fått meg en ny brukt kopp (fretex), med påskriften lady of the manor, som etter hva jeg klarer å google meg frem til betyr godsfrue. Gleder meg til å drikke kaffi fra den i helgen. Selv om jeg hverken er godseier eller frue. Masse kaffi. I kveld har jeg invitert meg selv på besøk til Charlotte, (hei Charlotte!), det blir skikkelig bra. Det ryktes at det skal serveres en høydare fra den gang lavkarbo var hippetihopp, meatza, pizza med stort fokus på kjøtt og lite på deig. Yolo.

God helg!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Gratulerer!!! Tenk at du har strikket en hel genser! Tro det err ei har jeg begynt på en jeg og! I størresle fire år vel og merke, må teste tålmodigheten først. Masse god helg! Lavkarbopizza høres perfekt ut!

  • For en fin genser 😉 Elsker fargen. Er det Sandnes Garn du har brukt? Og du har helt rett, det er fantastisk å ferdigstille noe og samtidig være fornøyd.

    Den pizzaen hørtes bare supergod ut! Kanskje Charlotte legger ut oppskrift? 😀

    • Tusen takk, jeg er veldig fornøyd med fargen, skikkelig melkesjokolade, hehe. Jeg har brukt Sandnes Garn tynn alpakka ull og en tråd silk mohair (fra permin).

      Pizzaen var deilig, jeg skal be Charlotte legge ut oppskrift 😉

  • Kan man ønske seg sånne bilder hver fredag fremover? Ikke at du må strikke hver gang altså – bare veldig godt å se deg! SÅ fine farger til deg og jeg er så imponert over den genseren og lua. Fikk veldig lyst på den lua, forresten! Her må du ta meg i læra tror jeg. 🙂