Extraordinary routines

Å lese om folks vaner og rutiner er blant det gøyeste jeg vet. Jeg tror det er fordi en del av meg tror på at nøkkelen til et bra (og effektivt?) liv ligger i gode vaner og rutiner og at disse alltid kan forbedres. En annen del av meg skjønner jo at livet skjer og at å ha dagen satt opp i excel-ark kan bli litt kjedelig i den virkelige verden. Så jeg går for den gylne middelvei; leser meg godt opp på andre kule folks rutiner, uten å endre neveverdig på mine egne. For en stund tilbake snublet jeg nemlig over denne siden; Extraordinary routines. Her står det om rutinene til en hel haug med flinke folk, i tillegg til et vaneeksperiment  og litt om digital detox (som jeg tror vi må vie et eget innlegg til med vår fremste ekspert på området: Charlotte).

Gretchen Rubin har skrevet en bok om vaner Better than before som jeg sikler litt på om dagen, jeg har tidligere lest The happiness project så jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å like denne. Jeg må bare lese ferdig Et lite liv av Hanya Yanagihara først, som oppleves litt for tung for sengelektyre om dagen.

God rutinerik tirsdag!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *