Gøye, gode og viktige ting

Rihanna om kroppsbilde og vekt : One day I can literally fit into something that is bodycon, and then the next day — the next week — I need something oversized,” Rihanna told The Cut, with no hint of irritation or resign. Her self-esteem is stunning, not because she is gorgeous and successful and sassy, not because she has every right to be confident, but because it doesn’t waver depending on the comments she hears. Les hele her .

Er det noe jeg gleder meg til med Jul så må det være svineribbe, og litt pinnekjøtt da seff. Vil lage denne fra Donna Hay.

Drømmer om lemon poppyseed loaf, snart har jeg bursdag og gjett om jeg skal bruke anledningen til å teste ut en ny variant av det.

 

Pengene brenner i lommen (eller på konto) for tiden og jeg har bare lyst på masse nytt. Enn så lenge har jeg klart å holde meg i skinnet og heller laget album på Pinterest og ønskelister på mobilen enn å løpe ut å kjøpe. For jeg trenger jo dessverre egentlig ingenting.. Hvis du vil sjekke Pinterest kontoen min finner du meg her .

 

En fin artikkel om bærekraftig kjøttinntak. Selv er jeg ikke så flink til å kjøpe økologisk og lokalt, men vil prøve å bli bedre på det fremover.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *