Klær og nye Diemme støvletter

Hei og hopp! I dag er det mandag og jeg har bursdag, hva passer vel bedre enn et utdrag fra den evigvarende ønskelisten jeg har på mobilen. Jeg tekker fra og legger til stadig vekk og noen ganger kjenner jeg at bare det å ha det på listen gjør at jeg blir fornøyd og ikke trenger å handle. Tips tips!

 

Akkurat nå har jeg en fin fin blå kåpe fra Malene Birger jeg så på en byrunde for litt siden.  Perfekt til både hverdags og til fest.

En grå hoodie fra Ganni som jeg elsket, men som jeg syns var altfor dyr. Det er jo tross alt bare en hettegenser. Kanskje noe for Sopie også som den hot-dog fansen hun er?

Disse støvlettene fra Diemme har jeg faktisk kjøpt, håper de blir favoritter til vinteren. Jeg falt litt for at de kan brukes både på fjellet og i byen og med litt impregnering passer de bra i Bergens slapset.

Hvem leter ikke etter den perfekte jeansen? En som sitter fint, er passe lang, har passe tykk denim og ser kul ut. Kom over denne på Zara og det var rett før jeg bestilte den hjem.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *