Tykk lue

Det er 7. november, Charlotte hadde bursdag i går og jeg føler det er innafor å skyte startskuddet for spalten; Lage gaver sjæl. Spalten kunne såklart blitt døpt hjemmelagede julegaver, men det føles litt begrensende. For gaver er jo som glasur (med tuttifrutti strø) på livet. Godt året rundt.

Luen over her er et eksempel på en kjapp gave, strikket i to nøster tykk ull (Sandnes Garn) på pinne 10, så er den ferdig på en kveld, oppskrift og garn kan kjøpes her.

Spalten blir altså en egen kategori, forhåpentligvis til inspirasjon for folk og fe på som liker å lage ting selv. Ettersom julegaver har et naturlig element av overraskelse i seg så kan jeg vel ikke dele alle sammen her med tekst og bilde. Men den balansen finner jeg ut av etterhvert. Alle sammen; dere får lue! Hehehe. Lurte dere.

God tirsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Er så gira på den lua! Tror jeg skal kjøpe utstyret så jeg har til juleferien, og ha som mål å strikke den da? Hvilken farge viser du her; gresskar? Likte også godt den pudderrosa som linken viser til. Heldige folk i flokken din som får hjemmelaga gaver -det er det absolutt beste i verden, synes jeg! (…ferdig på en kveld spørs forresten her i gården, hehe!)

    • Så bra! Jeg husker ikke hva fargekoden er, men det kan jeg sjekke. Det er en slags brent, men dus oransje. Det er absolutt bra juleferiestrikk også. Og det er litt kult med tykk, norsk ull. Føles liksom mer bærekraftig enn angora og alpakka, uten at jeg har så mye mer enn magefølelse som støtter det utsagnet. GOD helg!