Juletorget

Hei dere, hei fredag i morgen! Jeg drikker julebrus og feirer at jeg akkurat har bestilt plass på juletorget på festplassen (i Bergen) mandag 18. desember og fredag 22. desember. Please kom!! Jeg skal selge produkter som dem i nettbutikken og en del nye saker, alt hjemmelaget og i all hovedsak av gjenbruksstoffer. Jeg er litt stressa, men mest gira, på kaffi på termos og på å se om folk liker det jeg lager. Lurer på hvilken poser jeg skal ha (hvor kjøper man egentlig poser?) og hvordan jeg skal få laget alt jeg ser for meg i hodet. Dette blir gøy!

I helgen skal vi på hytten, og på mandag skal vi kanskje stoppe i Aurland ↑ på vei hjem for jeg vil kjøpe meg et til par med Aurlandsko. Det trenger man vel på julemarked? Jeg tror det, Aurlandsko, poser og kortautomat og så har vi det.

Ha en fin helg og kom så gjerne på juletorget 18. og 22. desember. Det står at man ikke kan selge mat og drikke på juletorget, men man kan vel gi bort hjemmelagede havrekjeks til fine blogglesere? Ja, det tror jeg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Jippiiiii! DU MÅ TA BILDER (ja, jeg roper) og dele dem her så vi får se boden din og stemningsrapport generelt. Så kult og så gira på dine vegne! Et tips til betaling er jo å bruke VIPPS, ser mange som bruker det på markeder nå for tida. Og poser – etsy er alltid on point;) Gleder meg til å se deg snart forresten!

    • Tusen takk! Jeg lover å ta bilder, og hyre inn hobbyfotografen som jeg bor med. Veldig giret på å pimpe boden bra, så må planlegge det litt. Gjerne ha en idémyldring med deg over kaffi i markeveien; GLEDER meg til å se deg også.