Jobbantrekk og allværsjakke

Det er vel ingen hemmelighet at jeg sikler på nye klær for tiden. Jeg har lyst til å se fresh og fin og effortless ut, men føler meg mest av alt litt som en gråmus. Været gjør det ikke lettere, regn og vind iblandet en storm i ny og ne gjør ikke underverker for påklednings og pyntelysten. Når jeg ser meg rundt i byen er jeg nok ikke den eneste som er rammet, det er mye allværsjakker ute og går. Når jeg ikke dagdrømmer om at garderoben min skal brenne opp og jeg kan begynne helt på nytt søker jeg inspirasjon på Pinterest og ellers på nettet. Der kom jeg over denne helt geniale artikkelen fra Cup of Jo, 5 jobb antrekk fra 5 helt vanlige damer. Mine favoritter var 1 og 3, men her var det noe for enhver smak.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Åh det der er vanskelig! Jeg har heldigvis en sånn gul helly hansen regnjakke som jeg elsker (og etter et par mnder hadde også alle andre sånn, men det får bare være). Jeg sikler jo også etter skikkelig garderobebytte for tiden, men får liksom ikke tatt meg tia og råa.
    Om et par uker skal jeg i møte med et reklamebyrå og herregud jeg er nervøs. Og nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg… Jeg vil liksom være profesjonell, men laidback, feminist med selvtillit, ung og hipp og kul, men profesjonell igjen. Haha. Jeg føler bare at jeg ender opp med å se ut som et barn som har kledd seg ut som voksen? Men det er jeg kanskje ikke alene om? Jeg må forberede meg godt, spisse albuene og klistre på selvtillit, så blir det bra uansett!

    Jeg elsket også nr 3 på lista! Jeg må kjøpe meg en dressjakke.

  • Ah! Jeg blir alltid så inspirert når Cup of Jo deler fancy damer:) Kjenner meg igjen på at kuldegradene påvirker kulhetsgradene;) Jeg hadde superflaks i fjor og fant en robust, fotsid og nydelig norskdesignet ullkåpe på UFF og den redder livet litt. Men under den kåpa er det fullstendig kleskollaps. Har en midlertidig stilkrise som tobarnsmor. Men en dag…en dag er jeg tilbake og da blir det en krysning av Beth Jones, Manrepeller og mæ sjæl 🙂