The rosy boatneck sweater

ER ferdig! God fredag!

Den fikk korte ermer, det var ikke med vilje, men fordi jeg, økonomen i egen person, kjøpte noe rimelig restegarn som viste seg å ha veldig ulik innfarging. Garn på salg er en av mine største laster, men nå har jeg fått en liten oppvåkning etter å ha tatt opp og strikket nytt erme intet mindre enn tre ganger. Oppskriften kommer fra min favoritt; Lõkal Oslo. Og jeg har allerede planer om å strikke en til, erhm med garn fra samme salg ja, men da vil jeg bruke sammenveving på skulderpartiet istedet for å felle av og sy sammen, jeg felte av en anelse for stramt syns jeg. Men shit la gå, genseren er ferdig, fin og klar for jul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • DØDSFIN! Gratulerer! Jeg lærte meg nettopp dette med innfarging selv, heldigvis av damen i butikken og ikke halvveis i en genser. Min genser størrelse fire år har nå to armer og en runde rundt magen, så får vi se! Lenge til jul ennå!

    Gleder meg til å se flere strikkeprosjekt, god helg !!

    • Tusen takk! Jeg har allerede brukt den masse, og er så fornøyd. Den barnegenseren din høres veldig lovende ut, ermene er jo det kjedeligste. Så nå er det bare plankekjøring for deg.

      Veldig kjekt at du gleder deg til flere strikkeprosjekter. Klem