Hang ups

Denne helgen har det vært hyttetur med det jeg tror kan kalles verdens beste gjeng. Vi har ledd, chillet og spist gode ting. Når jeg har det så fint tenker jeg at dette må være meningen med livet, relasjoner. Og jeg forstår hvorfor forskning støtter opp om at nære relasjoner er sykdomsforebyggende og gjør oss lykkeligere. Hverdagens glasur!

Det jeg også ser på hyttetur er hvor forskjellige vi er og hvor forskjellige vaner vi har. Både i matveien og ellers. Da begynte jeg å tenke på at jeg kan få ekstreme hangups på ting i perioder. Spiser det samme til middag annenhver dag i 2 uker, bare ville trene en øvelse, høre på den samme platen om igjen og om igjen og helst ville gå med de samme klærne dag ut og dag inn (da aller helst joggebukse og strikkegenser).

Noen av tingene jeg er veldig giret på for tiden er hasselnøttsmør, himmelen på glass. jeg spiser det rett fra glasset, men tror det hadde gjort seg ypperlig på en surdeigsskive sammen med banan.  Jeg liker godt å lage det selv, men av og til kjøper jeg ferdig fra Kinsarvik Naturkost og det har den deiligste fløyelsmyke konsistensen du kan tenke deg.

 

Fra samme butikk handler jeg også Sauerkraut, jeg elsker den syrlige og litt skarpe smaken. Men etter en diskusjon i familiebesøk har jeg skjønt at dette ikke er for alle ganer. Dette kan man også lett lage selv, men jeg har en tendens til å være for utålmodig g får det ikke helt til. Sophie derimot har lagt ut en oppskrift på det her for de som vil teste.

 

I en litt annen kategori er jeg så fascnert og imponert over Yogajohanna som det går an å bli. Jeg har visst om henne en god stund men fikk først øynene opp etter at hun var på Ingefær Podcast. For en dame, her snakker vi girlcrush. Hun utstråler en sånn livsglede og energi at de fleste kan bli blendet. I tillegg er hun supersterk, isbader og gjør yoga. Akkurat nå holder hun på med Global Yin Challenge som er 10 min med yin yoga hver dag. Dette er overkommelig for meg og yin yoga er min favorittform så jeg er med!

Etter som været blir kaldere har huden blitt tørrere og jeg kjenner den trenger litt ekstra næring. Jeg har siklet på Vintners daughter oljen i lengre tid, den har jo en solid fanskare, men jeg har ikke fått meg til å bruke så (vilt) mye på en ansiktsolje. Så kom jeg over Olio Lusso fra Rodin (elsker Linda Rodin), som jeg og har sett litt på. Fresh Pepper skulle slutte å selge merket og hadde prosenter på den, jeg slo til! Den har kanskje en i overkant sterk duft av jasminolje, men det er litt godt på en rar måte og huden er fornøyd med ekstra fuktighet og pleie og jeg er fornøyd med den fine flasken og luksusfølelsen jeg får hver gang jeg tar den på.

Jeg hadde helt glemt hvor catchy Shania er før jeg så denne, nå hører jeg den på repeat når jeg trenger litt pepp.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *