Black friday

Hva passer vel bedre enn et sy-om prosjekt på denne handelstandens dag? Her har jeg sydd om en kjole til et skjørt, mye samme fremgangsmåte som her, men i siden kjolen var i ull så sydde jeg ett par gode sømmer før jeg klippet. Spør om du lurer på noe, jeg er håpløst dårlig på å ta bilder av prosessen. Men jeg har testkjørt skjørtet og er veldig fornøyd, varmer godt over vitale deler.

I dag reiser jeg og Charlotte til Oslo, oh boy, som jeg gleder meg. Strategisamling for styret vil man vel kalt det om vi var et stort foretak.  Vi skal spise surdeigsbolle på Handtwerk, be om mange smaksprøver hos Gutta på haugen, se etter fine ting på COS, besøk UR kolonial og masse annet deilig. I tillegg skal vi treffe Feilfin for noe gøy. GOD helg!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *