Mitt ord for 2018

GODT NYTT ÅR!

Jeg har på meg partytoppen og er straks på vei (mot Charlotte og andelår). Men først ville jeg bare melde om at jeg har landet mitt ord for 2018. Det å ha et ord for året er noe Anne Linn har skrevet om og Elise (Joy) har snakket om det i podcasten sin, 2018 episoden finnes her og 2017 finnes her. Jeg syns det er et kult konsept fordi nyttårsforsetter ofte kan føles som en for trang t-skjorte. Et veiledende ord for året føles derimot som et frisk pust i en løs t-skjorte.

Jeg har valgt meg ordet: Fargerik.

Fargerik, fordi jeg vil male alle veggene i den nye leiligheten min i fine farger, fordi jeg vil kle meg mer koko og fordi jeg vil blåse mer i hva folk syns om det jeg gjør. Det første punktet er jeg allerede i gang med, illustrert med et utvalg fargeprøver over. Mer om det siden. Det andre punktet,  prosjekt koko chanel, bunner i at jeg syns jeg kledde meg bedre før, fem hverdager hver uke og begrepet jobbstil har spist meg opp (og spyttet meg ut igjen i svart bukse og strikkegenser). Jeg skal sy-om, strikke og børste støvet av gamle favoritter, med mål om å se hakket mer fargerik ut. Det tredje punktet handler om å stole enda mer på egen magefølelse, noe jeg har jobbet mye med i 2017, men vi lar bare det gode arbeidet fortsette i 2018. Hei hå!

Jeg ville ha et positivt ord og et ord som ikke krevde for mye jobb av meg. Et ord som symboliserte noe gøy og noe jeg helt oppriktig har lyst til. Det er det jeg tror passer for meg i 2018, for det nye året føles usikkert. En usikkerhet jeg ikke skal eller kan fikse, agere på eller ordne opp i. Det ordner seg bare.

Så takk for det gamle, deilige, deilige mennesker! Med ønske om et fargerikt og fint 2018; godt nyttår.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *