Møllendal Fetevare

Det har kommet en ny favoritt til byen. Vel tok det litt tid før jeg kom meg dit, men siden har jeg rent ned døren. Første gang jeg var på Møllendal Fetevare spiste jeg julesmørbrød; deilig surdeigsbrød, raust med pålegg, god kaffi og trivelig personale. Andre gangen jeg var der spiste jeg steambun med ribbe, svingodt, og brownies, enda mer himmelsk, og hold på hatten, enda triveligere personale denne gangen. Møllendal har litt av alt, godsaker til å kjøpe med seg hjem, lunsj, litt boller og kaker og pizza med mer til kvelds. I tillegg er det veldig koselig der, fantastisk personale, og det er kanskje det som gjør at de for min del hever seg over sine fetevarekonkurrenter her i Bergen. Uten å nevne noen navn så finnes det steder med surt personale og gode spekepølser.

Heldigvis for meg blir jeg snart nesten nabo med Møllendal Fetevare og med det erklærer jeg kaféåret 2018 for åpnet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *