Savanna Sunset og Deco Pink

Det er fredag og jeg har bursdag i morgen! I dag skal jeg overrekke den største bursdagsgaven noensinne til meg selv fra meg selv, en ny leilighet, med oppvaskmaskin og isolerte vegger og ingen mus på loftet. Så i ettermiddag skal det sparkles og males. Og det er nettopp i malingsfarger jeg har begravet meg i det siste, det skal ikke være en hvit vegg i sikte når jeg er ferdig. Jeg elsker blått og grønt, men i og med at jeg hadde det i den forrige leiligheten var jeg giret på noe nytt. Nærmere bestemt terrakotta og brunt og sennep og oker og i det hele tatt. Valget har falt på Lady 20046 Savanna Sunset i stuen, som vist på den nærmeste veggen her:

Photosource: Jotun inspirasjonsblogg

Soverommet var vanskeligere, jeg viste jeg ville ha noe litt koko i stuen, men på soverommet kunne jeg hatt så mye forskjellig. Jeg landet på Lady 2782 Deco Pink:

Photosource: Jotun inspirasjonsblogg

Deco pink skal få selskap av noen skap malt med restene etter forrige soverom, nemlig Lady 0125 Palmetto. 

Kjøkken, bad og gang og kontor må vente med å bli fargesatt til jeg får se hvordan det blir med Savanna Sunset og Deco Pink.

Vil dere følge med på fargeferden finner dere meg på pinterest her. Jeg fikk nylig en mail fra pinterest med emneteksten: Sophie, du pinner som en helt.

God helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *