Salat med soya-mayo

Etter julen kjente jeg på noen uker med labert grønnsaksinntak, det er jo anbefalt å spise minimum 500 gram grønt om dagen og jeg kan nok trygt si jeg ikke var i nærheten av det. Nå derimot er jeg back on track og kjenner hvor utrolig godt grønnsaker er for både kroppen og meg. Denne salaten ble til en ettermiddag jeg måtte ha noe kjapt, mettende og hadde litt grønnsaker å bruke opp. Fettet i majonesen gjør at den holder meg mett en stund og det blir litt mer «mat» enn om det bare skulle vært grønnsaker og kylling.

til 1 porsjon trenger du:

  • 1ss majones (jeg bruker Hellemanns og syns den er 1000 ganger bedre enn alle andre)
  • 1 ss soya / tamari
  • en skvis sitro
  • 150 gram ferdig tilberedt kylling
  • 1 selleristang
  • en håndfull sukkererter
  • 1/2 paprika
  • et par never spinat

 

Rør sammen sausen i en bolle og ha i kyllingbiter. Skjær deretter grønnsakene i små biter og bland inn. Ferdig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *