Ansiktsolje

2017 var året jeg hev meg på oljebølgen og som alle nyfrelste vil jeg spre det glade budskap. Oljer har gjort underverker for ansiktet mitt denne vinteren, ikke bare har de gjort huden mykere og beskyttet godt mot vintervær, men det virker som om de har redusert antall kviser og fått kviser som kommer til å forsvinne i en fei (en relativ fei). Og det er lykken det! Jeg har prøvd oljer tidligere men aldri helt likt det og hadde egentlig konkludert med at det rett og slett ikke var for meg. Det var ved hjelp av en relativt stor prøve på Khiels midnight recovery at jeg så lyset og endte opp med å kjøpe Olio Lusso fa Rodin. Etter den var jeg hektet. Sikler som nevnt før på Vintners daughter, men har rett og slett ikke klart å rettferdiggjøre så mye cash for en så liten flaske. Men jeg har kjøpt Rejuvenating face oil fra Babor og har prøvd Rosehip oljen fra The Ordinary en del. Av disse tre er Babor en helt klar vinner hos meg, med delt andreplass for de to andre.

Olio Lusso fra Rodin er en oljemiks av 11 ulike «luksus» oljer med veldig preg av jasmin .Den har en sterk duft og kan være litt mye, men fukter godt og trekker greit inn i huden. I følge Rodin skal den gi huden næring og glød.

Rosehip oil fra The Ordinary er i en særstiling når den kommer til pris. Den lukter absolutt ikke rose, kanskje heller litt som linfrø. Fukter godt og skal passe for de fleste hudtyper, men jeg liker best å bruke denne om kvelden. Den ikke trekker like godt inn, men gir skikkelig deilig og myk hud. Nyperoseolje er kjent for sine helende egenskaper og skal kunne fikse aknehud og gi deg glød i samme slengen. Vinn, vinn.

Rejuvenating face oil fra Babor, er en tynnere og lysere olje med en behagelig duft av rose. Prismessig ligger den midt på treet, men gir likevel luksus følelsen. På meg trekker den inn i løpet av en time og kjennes veldig behagelig på huden. Den inneholder roseekstrakt og skal jevne ut, fukte og gi en ungdommelig glød.

Jeg bruker olje under ansiktskremen både morgen og kveld og syns det gir best resultat, men man kan selvfølgelig bruke oljen alene eller sammen med et serum.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *