Prosjekt koko chanel

Som tidligere nevnt satt 2018 startskuddet for prosjekt koko chanel, et prosjekt som går ut på å kle seg litt mer koko enn i 2017. Jeg planlegger å dokumentere det hele, men jeg utsetter det litt, rett og slett på grunn av vinterjakke og vintersko. Men jeg er i gang, vær du sikker, glittersokker, røde mokkasiner og alpelue. Jeg liker godt å hente inspirasjon fra ordentlige folk, folk som går på jobb og i matbutikken og sånn. Derfor elsker jeg serien A week of outfits hos A Cup of Jo og her kommer noen av mine favoritter fra det siste året.

Lisa Fine

 

Piper Gray

Rachael Bedard

 

Liz Libré

 

Dalila Shannon

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Jaaa! Helt med på å utfordre garderoben litt med mer farger og crazy fine detaljer. Havet av svart og grått i hele skandinavia under vintermånedene er så kjedelig!

    • Hurra! Da er vi flere i gjengen, det er gøy å vite. Det er jo det å finne balansen mellom å være fargerik og plutselig se ut som en kunst og håndverk lærer (ikke et vondt ord om lærerne, jeg har jo en hemmelig drøm om å bli lærer i kunst og håndverk ), den balansen jobber jeg videre med.