Ny kopp

På søndag valset jeg med 20 boller under armen rett til en halvknust bil. Innbrudd i bilen, vinduet knust med en stor stein, to stjålne bager med skittentøy og vesker. Noe så ekkelt og irriterende. En bør jo ikke ha ting stående i bilen, jeg vet jo det, men jeg hadde aldri trodd at noen skulle la seg friste av en ikeapose med skittentøy. Nå har jeg lært, på den harde måten. Etter å ha kjørt litt rundt med glassbråt i rumpen og ordnet opp i alt det praktiske, var det på tide å snu på flisa. Så i går drakk jeg kakao med de søteste jentene i verden og spiste ostebolle til, kurerer gruff det. Etterpå gikk jeg og kjøpte meg en kopp jeg har siklet på to år, en drøm av en kopp fra Studio Arhoj. Nå drikker jeg bare av den og føler på at jeg fikser det meste.

Litt kjedelig er det jo at jeg hadde i en bag i baksetet pakket ned alle veskene mine (bortsett fra en), pussig at jeg hadde det, men det er rett og slett fordi jeg fortsatt flytter og akkurat hadde kjørt et av de siste lassene. Fordi jeg har hatt møll (oh joy!) som har spist hull i ulltøyet mitt så har jeg frosset flyttelasset etappevis i bilen (når det har vært nattefrost) før jeg har båret det opp. En god idè det altså, slo bare litt feil på slutten der. Oh well, nytt år nye veskemuligheter.

GOD tirsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Nei fy faaaasan! DEN følelsen er så vond. Og alltid ufortjent, uansett. Rare meg fikk med en gang hetta over at alle nettene du har sydd var blitt stjålet. Der har du liksom mitt perspektiv;) Jeg leste vesker og tenkte nett! Nydelig kopp da, og nydelig innstilling ikke minst. Håper uka leverer sol og oppsig på alle bauer og kanter. KLEM!

  • Fytti grisen folk er så frekke! Vi hadde innbrudd i bilen for maaaange år siden, og det var grusomt. Kjæresten hadde kommet hjem midt på natta, med bilen full av musikkutstyr. Han tok opp gitarene, men lot resten stå siden de var for tunge til å bære alene. Og neste morgen var utstyr for 20 000 borte 🙁 Vi fikk det heldigvis tilbake, etter myyye jobb. Men det er så utrolig frekt å gjøre sånt. Også du som har hatt nok å stri med. Så godt at du innvilget deg den fine koppen. Det fortjener du – med den største stå-på-viljen 😉 Massevis av klemmer fra nord.

    • Ja, jeg skjønner hva du mener med mye jobb. Egenandel og alle begrensninger gjør jo at jeg nesten ikke sitter igjen med noen ting. føles urettferdig. Men men. Takk for koselig kommentar og gode klemmer. Det hjelper godt på 🙂