Badet: før og etter

Jeg har pusset opp badet! Helt selv og på lav-budsjett. Som en fredagskaramell kommer det nå før- og etterbilder, den gøyeste bildekomboen jeg vet om.

Oppusseren i egen person og kosedress.

Jeg har vasket, og pusset og grunnet og malt, og malt. Taket og døren er i Deco Pink (rester fra soverommet) og skapene er i Palmetto (rester fra det forrige soverommet). Benkeplaten over vaskemaskinen er en rest fra en tidligere kjøkkenoppussing. Skapknottene og taklampen er nye, og fra Ikea. Til bursdagen ønsket jeg meg hjelp til å sette opp benkeplaten av det beste arbeidslaget jeg kjenner, for jeg syns det er skummelt å bore i flis, og førsteklasses hjelp fikk jeg. Ideen om å male taket har jeg fått fra min søster, som for et par år siden malte taket på sitt bad knall rosa – veldig fint. Maling av do-døren er en greie jeg har bedrevet helt siden jeg fikk min første leilighet, den billigste og beste måten for å freshe opp et bad – om du spør meg.

GOD helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Say whaat. Du er vill da Sophie, jeg føler jeg aldri hadde klart noe sånt. Jeg har forøvrig aldri prøvd. Det ble dødsfint, elsker den grønnfargen, og tanken på rosa tak (også sammen da!). Det ser ut som du får det SÅ fint og det er så gøy at du virkelig gjør leiligheten din egen. Jeg har jo en samboer som er redd for farger, dessuten har vi alltid leid leilighet så er ikke så mye malingsmuligheter. Digger at du bare gjør ting og ordner sjæl! God helg fra meg!

  • Takk! Det er ikke ofte jeg blir kalt vill, så dette tar jeg til meg. Veldig gøy at du likte det. Kanskje du kan begynne med gradvis fargetilvenning av samboeren, sånn at han er klar når malingsmulighetene byr seg?

 • Herregud så FRESHT og FINT det ble! Blir helt inspirert og IMPONERT. Skjønner ikke annet enn at vi må male taket og dodøra vår her også. Det skal jeg i alle fall ta opp i familieråd:) Håper jeg får kommet på besøk en gang og tatt en titt live. Makan. Du er driftig og jeg digger det!

  • Så gøy, da blir vi flere i den fargerike tak og dodør-klubben, det er en bra klubb! Takk, det var akkurat FRESHT jeg gikk etter, så det var jo veldig kult at du syns det. Kom kom kom på besøk når du vil!

  • Takk! Så bra at du fant det inspirerende, jeg syns det var veldig ålreit å få et fresht bad uten at det behøvde å koste skjorten. I og med at jeg hadde maling og benkeplate igjen som rester etter andre prosjekter så kostet oppussingen meg ca. 300 kr (og en del timer). DET er gøy!

 • Dette ble kjempebra! For en mestringsfølelse det må være å ha fikset badet så fint på egenhånd. Vaskemaskinløsninga er inspo til jeg (og med «jeg» mener jeg håndverkere) skal i gang med å pusse opp mitt bad.

  • Takk Birgitte! Ja, det er mestringsfølelse ute og går nå, og det er jo en deilig følelse. Så bra at du fant noe inspo til eget bad. Jeg henger veldig gjerne med på den baderomsoppussingen din om du vil dele den når den skjer.