Skaperverket

Etter at jeg startet min egen nettbutikk har jeg blitt mer bevist; på hvor jeg legger igjen pengene mine og ikke minst på hvor sårbart det er å lage noe selv for å vise det frem til verden (jeg tror det fortjener et eget innlegg).

Det er jo en jungel å være en bærekraftig forbruker der ute, og å få det til på alle fronter kan se det ut til å være en heldagsjobb. Men det finnes håp: Skaperverket er en samling av ulike kunstnere og håndverkere om driver en butikk sammen hvor de selger varene sine. Jeg har gjort det til en vane å titte innom der når jeg er i Oslo, og det føles bra. Sist jeg var i Oslo kjøpte jeg denne illustrasjonen som jeg syns er helt fantastisk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Enig! Og den plakaten stod jeg med i hånda før jul, men dro hjem med den som hadde to bananer på seg; en opp og en ned – med teksten glad banan og trist banan. Så morsomt og så enkelt kan det gjøres. Den skal opp i gangen når ramme er på plass (de rammene, de hersens rammene…). Og synes du har så fine refleksjoner på det at andre kunstnere også kjenner på sårbarheten i å vise og ta seg betalt for noe de har laget. <3 Folk flest tenker nok ikke så mye over det.

    • Bananplakaten var så kul! Takk. Jeg måtte bli en sårbar nettbutikker selv før jeg skjønte det. Men nå har jeg skjønt det og vil prøve så godt jeg kan å guide lommeboken deretter.

  • Hei hå! Jeg har ikke lest blogger på flere uker og henger sååå lamgt etter!
    Jeg er så enig med deg, og med en liten bedrift temker jeg masse på det. Spesielt før jul hadde jeg mange tanker om det. Og også her på Hamar, hvor det har kommet et stort og fint kjøpesenter rett ved sentrum, som har ødelagt hele sentrum hvor alle butikkene stenger en etter en. Det er så viktig å støtte andres drømmer, og bruke butikker du liker for å beholde de!
    Det jeg har problemer med i forhold til det er at jeg har så ufattelig dårlig råd, så jeg har ikke penger til å kjøpe ting andre steder enn på søstrene grene. Haha. Men så trenger man kanskje ikke så mange ting heller? Så kan man heller spare opp til noe man virkelig ønsker seg!

    • Takk for det,og jeg er enig, ofte er jo kortreist og håndlaget dyrere. Men ikke alltid, selv om det ikke er mye som kan måle seg med søstrene grene prismessig, utenom brukt da kanskje? Og ja, vi trenger jo egentlig ikke så mye, og jo mindre jeg kjøper jo gøyere er det jo når jeg slår til i blant. Men hei, ingen er perfekt, så at vi har et bevisst forhold til hva vi kjøper det er vel det viktigste? Klem til deg!