100 dagers prosjektet 2018

Den 17. oktober ifjor startet jeg mitt eget lille prosjekt som het 100 dager med håndarbeid, og håndarbeid har det blitt, men selve prosjektet falt litt igjennom.

I dag var en litt slitsom dag, men ved en tilfeldighet falt det, som tre nøtter til askepott, ned i hodet på meg (via instagram) at i dag er den første dagen i ‘det ordentlige’ 100 dagers prosjektet, som varer fra 3.april til 11.juni. Du kan lese mer om prosjektet her. Så hvem er jeg til å skusle bort tre magiske nøtter? Som den øst-europeiske kusken jeg er så putter jeg denne tilfeldigheten i lommen og setter sleden i retning #100dagermedfoto. Heng med om du vil! Eller enda bedre, start ditt eget 100 dagers prosjekt? Detta blir gøøøøy!

Hvorfor foto spør du? Fordi jeg vil bli bedre, fordi jeg trenger fotos til å illustrere de innleggene jeg vil skrive her men har aldri får skrevet og fordi det er en overkommelig.

Illustrasjoner

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *