For en deilig boble av fridager dette er. På 17.mai hadde jeg de nærmeste venninnene + følge på frokost, det var trivelige saker. Jeg fikk for et slags bruschetta tema, jeg jobber best når jeg har et tema å forholde meg til. Sånn her så det ut. Blomster fra hagen på Grimstad, duk fra fretex og ymse service fra zara home og bruktbutikk.
Selv om det var bruschetta tema så måtte 17. mai klassikeren eggrøre og spekeskinke med.
Andepaté med pære og pistasj.
Ricotta og snøfrisk med tomat og nektarinsalsa.
Den udødelige klassikeren bananbrød, med en litt fancy versjon av nugatti.
Nyt siste pinsefridag!
Nam, vann i munnen. Beste 17 mai frokosten jeg har smakt. Brødet og brushettaen var så godt :*
Takk! Dere var det beste besøket.
For et staselig bord! Kjenner meg igjen i at tema er enklere (og gøyere!). Og den der «fruktmugga» liker jeg bedre og bedre for hver gang det kommer et nytt bilde av den.
Haha, så bra at fruktmuggen vokser på deg. Den gir unektelig sommerstemning.
Åååå elsk for et nydelig frokostbord <3 Fikk lyst å hoppe inn i bildet å være sammen med dere 😉
Takk <3