Om Tebrødjournalen

Tebrødjournalen kom til verden en kveld vi spiste nettopp tebrød og ønskedrømte om å starte nettopp en blogg, eller en journal som vi liker å kalle den.  De siste årene har vi daglig mailet hverandre gøye ting fra internett, hva vi har spist i det siste, hva vi tenker på om dagen og hvilken hårfrisyrer vi skal prøve neste gang. Så vi tenkte, hvorfor ikke dele alt vi syns er gøy med verden? Så kan alle som vil lese?

Vi elsker tips og triks for livet, det være seg hverdagsmiddager, ansiktskremer, strikkeinspirasjon eller bare en grundig gjennomgang av hvordan bake et bananbrød for enhver anledning. Vi ønsker å bidra til at folk stresser mindre og chiller, strikker, baker, leser og gjør akkurat det som de selv har lyst til. Håper vi lykkes! Vi er hverken profesjonelle kokker, fotografer, skreddere eller skribenter. Vi bruker ikke tid på å redigere bilder og skrive perfekte tekster, men vi elsker journalen og alle journalens fine lesere.

Sophie: jeg ler best av mine egne vitser og elsker surdeigsbrød. Jeg bor i et gammelt hus utenfor Bergen og bruktbutikker er blant det gøyeste jeg vet, forutenom å lage ting selv, som syltetøy, strikking og søm. Sånn til dagen så jobber jeg innen finans og jeg har nylig åpnet min helt egen nettbutikk, besøk den her.

Charlotte: jeg elsker å lage, spise og tenke på mat. Jeg liker godt å trene og gå tur, enda bedre liker jeg kaffi og fløteboller fra summerbird. Jeg bor i en leilighet på Nordnes og  interiørmagasiner er blant det gøyeste jeg vet, forutenom nye skjønnhetsprodukter. Sånn til dagen så jobber jeg innen logistikk og i helgene liker jeg best pønske på menyen til min egen (drømme)kafé.

Noe du lurer på? Fortell det til oss. Noe du vil vi skal skrive om? Fortell det til oss.